Scene de haos din cauza unui incendiu de vegetaţie, pe Autostrada A1

UPDATE:

Un incendiu de vegetaţie a provocat haos pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Norul uriaş de fum a pus în pericol traficul. Şoferii abia vedeau la un metru în faţă. Poliţia a fost nevoită să oprească circulaţia pe ambele sensuri de mers. În ultimele ore, în România au izbucnit aproape 300 de incendii de vegetaţie. Mii de şoferi au fost nevoiţi să conducă printr-o mare de fum. Din acest motiv, au avut loc mai multe accidente grave.

50 hectare de vegetație uscată au ars necontrolat în dreptul localităţii Florești-Stoenești. Flăcările s-au extins până la câţiva centimetri de autostrada Bucureşti-Piteşti. Fumul gros a învăluit şoseaua de mare viteză în doar câteva minute. Şoferii abia au putut înainta. Ca să evite o catastrofă, poliţiştii au închis de două ori circulaţia pe ambele sensuri. La finalul misiunii, s-a creat haos în trafic. 

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de unii şoferi inconştienţi, care au blocat banda de urgenţă. 

Traficul pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este oprit complet, la această oră, pe ambele sensuri de mers, la kilometrul 32, din cauza unui uriaş incendiu de vegetaţie. Incendiul s-a produs pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, informeaza Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române.

CITEȘTE ȘI ..Garsonieră ”inundată” cu fum! Femeie preluată de echipajul SMURD


Poliţiştii au oprit total traficul, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, urmând a fi reluat în momentul lichidării incendiului de către pompieri.

Sursa: observator.tv

Sursa foto Info Trafic Pitesti