(video) Aterizare forțată la Topoloveni. Aparatul, verificat de experţii Autorităţii Aeronautice! Primele ipozete

Aterizare forțată în Topoloveni. Pilotul unui deltaplan a fost nevoit să coboare pe câmp, lângă balastieră.

CITEȘTE ȘI ... Ca la Pitești! Creatorul logoului Simfoniei Lalelelor susține că acesta i-a fost furat

Din primele informații ale ISU Argeș, acesta este conștient și  stabil hemodinamic.

CITEȘTE ȘI ... Atenție șoferi! De luni, nu se mai parchează mașini pe zona pietonală din Piața Milea


La fața locului se deplasează un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, ora 21:55


Echipajele de intervenție au ajuns la locul solicitării. Militarii de la ISU Argeș asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

 

Pilotul este un bărbat în vârstă de 29 de ani, care acuză dureri în zona toracelui. Acesta a fost preluat de către paramedicii SMURD și va fi transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

 

UPDATE, 16 mai:

A scăpat cu viață după o aterizare forțată. S-a întâmplat, seara trecută, pe un câmp din Topoloveni. Pilotul a ajuns la spital cu răni ușoare. La momentul incidentului, tânărul acuza dureri în zona toracelui, dar este în stare stabilă.

Deltaplanul cu care a ajuns la sol avea și rezervor de benzină, motiv pentru care militarii ISU Argeș au fost în alertă, eliminând pericolul unei explozii.

Ultimele date arată că deltaplanul a fost preluat de Autoritatea Aeronautică, experții făcând verificări. Primele ipozete luate în calcul sunt fie o defecțiune tehnică, fie  problemele cauzate de vremea nefavorabilă.