Un Crăciun fantastic începe cu preturi mici! Promoții de neratat la Gora Art

Sarbatorile vin la GORA ART MOBILA cu o NOUA colecție de mobilier și alte produse. NOI va oferim în aceasta perioada o gama de mobilier la prețuri promoționale.
 

PROFITA! Nu rata ocazia achiziționarii acestor produse promoționale!

 

 

 

De sărbători, Gora Art îți creează confortul mult visat! Oferta zilei: dressing la 2500 lei

Intră în 2020 cu o bucătărie nouă! Oferta zilei: Bucătărie Diana: 4460 lei

Pregătește-ți casa pentru un Crăciun de poveste! La Gora Art te așteaptă bucătăria perfectă

Gora Art a plecat la colindat de oferte! Cauți insulă? Preț: 730 lei!

O nouă colecție de mobilier la Gora Art! Prețuri promoționale de sărbători

Sărbătorile sunt mai frumoase cu Gora Art! Oferta zilei: Bucătăria Picasso - 1200 lei

Super ofertă în Ajun de Moș Nicolae! La Gora Art găsești mobilă de bucătărie de vis

Bucătăria perfectă de sărbători! Renovează-ți casa la prețul cel mai mic

Moș Nicolae vine la Gora Art cu o nouă colecție de mobilier!

 


Gora Art Mobila este o societate de producție mobilier la comandă și în serie care își bazează capacitatea de producție pe utilaje moderne și pe un personal instruit și pasionat, cu experiență în producția de mobilier. Dincolo de producție, compania oferă servicii complete asigurând clienților săi consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. De asemenea, Gora Art Mobila prezintă - ca producător român - garanții suplimentare achiziționării la întâmplare de mobilier din magazine online sau de la furnizori străini, precum și avantajul asistenței rapide și permanente.


Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs sub sigla Gora Art Mobila. Nu se fac compromisuri când vine vorba de calitatea materialelor folosite, iar sistemele şi accesoriile provin doar de la firme renumite în domeniu, ceea ce oferă garanţia că vor rezista mulţi ani folosirii zilnice. Echipa Gora Art Mobila îmbină arta, funcționalitatea, profesionalismul și creația cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții de amenajări și cel mai potrivit mobilier fiind alături de dumneavoastră de la stadiul de concept până la recepția lucrării.  


Producătorul argeșean produce și comercializează mobilă destinată spațiilor rezidențiale (mobilier  de bucătărie și dormitor, livinguri, dressinguri, camere pentru copii etc), spațiilor publice (birouri, dulapuri, vitrine, mese, bănci, vestiare etc) sau diferitelor structuri specializate (recepții, mobilier farmacii, mobilier unități medicale etc) .