Un campion argeșean cere mai mult sport în școli

Irinel Bădulescu, în vârstă de 39 de ani, din Câmpulung Muscel este campion mondial la categoria -75 kg, practicând Kickboxing.
În perioada 07–12 noiembrie, în Andria (Italia) s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Kickboxing (WKF World Championships 2016), un eveniment care a reunitpeste 700 de luptători din 43 de ţări.
După cum spune Irinel Bădulescu, sportul este cea mai bună soluție pentru copiii noștri, școlile românești având o lipsă majoră în acest sens.

CITEȘTE ȘI ... FABRICA LUI MOŞ CRĂCIUN ESTE ÎN ARGEŞ! SPIRIDUŞII AU ÎNCEPUT MUNCA!


Foarte pasionat de kickboxing, Irinel Bădulescu conduce la Câmpulung Muscel o secţie a Clubului Sportiv Tai Shin Do Gym, fiind acum un exemplu pentru mulți sportivi și părinți.
Irinel Bădulescu are zeci de cursanţi la club, cu care face patru antrenamente pe săptămână.
Copiii, cu vârste de 11-12 ani, sunt deja extrem de atraşi de kickboxing, iar rezultatele se văd:în acest an au obţinut zeci de medalii la competiţiile naţionale la care au participat.
„Este foarte important să vină copiii să facă sport din nou, trebuie să se facă mai mult sport în şcoli, aşa cum se făcea pe vremuri. E extrem de important ca elevii să facă un sport, şi nu mă refer aici doar la kickboxing. Orice sport este benefic pentru sănătate, pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor”, spune Irinel Bădulescu.

Sursa: Adevărul.
Sursa foto Facebook