Un bărbat şi-a sechestrat și amenințat soţia, soacra şi fetiţa! O polițistă a negociat cu el | SursaTa

Un bărbat în vâstă de 35 de ani, din Botoşani, şi-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa, astăzi, într-un apartament din oraş, după ce s-a înarmat cu un cuţit.

Tânărul de 35 de ani, din Botoşani, care ar suferi de afecţiuni psihice, a consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-a înarmat cu un cuţit şi şi-a ameninţat soţia, soacra şi fetiţa în vârstă de numai trei ani.

Familia a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, iar în timpul intervenţiei Poliţiei, soţia şi soacra tânărului au reuşit să iasă singure din casă.

O poliţistă a negociat cu bărbatul la geamul apartamentului situat la parterul unui bloc, iar după câteva zeci de minute l-a convins să îi dea fetiţa pe geam. 

„Bărbatul era la parter, unde e apartamentul său, la fereastră, în mână avea un cuțit. Am auzit plânsetele fetiței, el ne-a spus că în casă e fetița.

A început o negociere delicată cu acesta, fetița plângea foarte tare și singurul moment când am reușit să-l convingem a fost faptul că îl chema Iulian, ca pe mine, pe mine mă cheamă Iulia. Și a constata și el că e mai bine să se predea.

I-am spus că minorul nu ar trebuie să asiste la discuție. Probabil că persoana respectivă a prins încredere în mine, mi-a deschis fereastra și mi-a înmânat copilul. Am luat fetița în brațe ca și cum ar fi fost a mea", a povestit polițista Iulia Frociu, sâmbătă, în direct la Antena 3.

Rămas singur în apartament, dar în continuare înarmat cu un cuţit, bărbatul a negociat cu poliţiştii şi apoi a ieşit singur din casă, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Din fericire, soţia, soacra şi fetiţa tânărului nu au fost rănite.

Sursa: antena3.ro