Un bărbat şi-a pus fiica minoră să conducă mașina! Autoritățile au demarat o anchetă socială | Sursa Ta

Un tată din Dolj a dat dovadă de inconștiență cruntă după ce și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum din județ. Bărbatul a intrat Live pe Facebook, ieri după-amiază, pentru a le arăta prietenilor de pe reţeaua de socializare cum îşi învaţă fiica să conducă.

Pe imagini apare fetiţa, care nu pare să aibă mai mult de 12 ani, în timp ce conduce un autoturism, potrivit antena3.ro.

CITEȘTE ȘI... Românii vor descărca certificatul verde de vaccinare de pe un portal securizat al STS

În acelaşi timp, tatăl ei o îndeamnă să accelereze şi chiar îi distrage atenţia: "Fă cu mâna la cameră!". În tot acest timp, pe bancheta din spate a maşinii se află o altă fetiţă, care se amuză de întreaga scenă.

Imaginile transmise au ajuns şi în atenţia poliţiştilor, iar aceştia urmează să îl identifice pe tatăl fetiţei.


UPDATE: 

Autoritățile au demarat o anchetă socială privind situația fetiței care a fost filmată la volan de tatăl său, potrivit Digi24. 

În plus, autoritățile au descoperit că bărbatul în cauză trebuie să se afle în carantină. Bărbatul a intrat Live pe Facebook, miercuri după-amiază, pentru a le arăta prietenilor de pe reţeaua de socializare cum îşi învaţă fiica să conducă. 

„Salut, salut! Sunt cu noua șoferiță! Fă cu mâna la cameră, tati! Vezi că intri în șanț. Uită-te atent la drum! Calcă pedala, tată! Dă-i a doua!”, spune bărbatul pe filmarea postată de ObservatorNews. 

Copila face întocmai ce îi spune tatăl ei şi nici măcar nu se mai uită la drum. Pe bancheta din spate se află o altă fetiţă care se amuză de întreaga scenă. 

CITEȘTE ȘI... Guvernul a aprobat! Nunți, botezuri, mese festive, permise la restaurante până la ora 2:00!

Filmarea a fost ștearsă ulterior de tatăl fetiței, însă imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor care încearcă acum să-l găsească pe bărbat.