Un bărbat și o femeie din Argeș au fost reținuți de polițiști!

În ziua de 5 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Băiculești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Băiculești.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 04 octombrie, cel în cauză, împreună cu alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani și o femeie de 37 de ani, toți din Băiculești, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi agresat.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


De asemnea tot ieri, 5 octombrie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut o femeie de 30 de ani, din Budeasa.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 august, cea în cauză, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o pe mama concubinului său, o femeie de 54 de ani, din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 

Foto descriptiv