Un bărbat din Argeș se chinuie de ani de zile să demonstreze că trăiește!

Cristian Constantin Roman, un barbat din Maracineni, traieste un cosmar de cand a aflat ca a fost "omorat" de autoritati. A fost martorul unui accident, in 2012, si de atunci se chinuie sa demonstreze ca e viu.

De cinci ani, barbatul incearca sa demonstreze ca e viu. In 2012, cand a fost martorul unui accident rutier, politistii i-au cerut datele de identificare si au descoperit ca acesta aparea in baza de date ca fiind decedat inca din 2008, potrivit adevarul.ro.
De atunci, Cristian Constantin Roman incearca sa demonstreze ca este viu, iar din noiembrie 2016 a deschis un proces in acest sens. Cand politistii i-au cerut actele de identitate, barbatul le-a spus ca si le-a pierdut de mai multa vreme, dar le-a dat CNP-ul, numele si alte informatii.

La o cautare in bazele de date, politistii au constatat ca cel cu care vorbeau era mort din 2008, existand chiar un certificat de deces emis de Primaria Cluj-Napoca.

Persoana care decedase in 2008 se autoincendiase, iar asupra sa au fost gasite actele cu datele barbatului din Maracineni.

Povestea de viata a barbatului!
Cristian Roman are o poveste de viata complicata: a fost abandonat la 3 luni de mama sa pe calea ferata si a fost gasit de un medic.
Doctorita l-a dus la un spital la Barlad, unde a stat pana la 3 ani. Apoi, a ajuns la un orfelinat din Barlad, unde a stat pana la 18 ani.

 

Sursa:Adevarul.ro