Un argeșean s-a spânzurat în prima zi din 2020!

Un bărbat din Argeş s-a spânzurat în prima zi din 2020. Bărbatul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa după ce petrecuse Revelionul cu rudele sale.

CITEȘTE ȘI ... Tineri salvați de jandarmi. Au rămas blocați cu ATV-ul în zăpadă!

Descoperirea macabră a fost făcută miercuri, de fratele său, care l-a găsit atârnând într-un ştreang în casa în care omul locuia singur. Bărbatul în vârstă de 43 ani, din oraşul Mioveni, avea viciul alcoolului. Nu a fost niciodată căsătorit, iar o vreme lucrase în străinătate, ca muncitor, în construcţii, scrie Adevarul.

"A făcut Revelionul la frate, a plecat dimineaţa acasă şi a fost găsit tot de frate de dimineaţă, spânzurat de o grindă de la streaşina casei", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş. Bărbatul nu a lăsat în urmă nici măcar un bilet de adio.  

Psihologii atrag de ani buni atenţia că, de sărbători, riscul de a deveni anxioşi sau depresivi creşte, mai ales pentru cei singuri.  Aşteptările nerealiste, presiunile financiare şi angajamentele excesive pot provoca şi ele stres şi anxietate în timpul sărbătorilor. Ceea ce pentru unii aduce bucurie pentru alţii se poate transforma într-un morman de frustrări. 


Sursa: Antena3.ro