VIDEO! Un argeșean a făcut SENZAȚIE la iUmor! Momentul său l-a făcut pe Bendeac să lăcrimeze

Ioan Stan, din comuna Mărăcineni, a participat duminică seara la emisiunea iUmor difuzată pe Antena 1. Argeșeanul, deși trecut de prima tinerețe, nu s-a lăsat intimidat de stand-uperii în vogă și nici de magicienii cu experiență, dovedind că poate fi mult mai amuzant decât aceștia.

Nea Ion și-a făcut apariția pe scenă cu un mic cadou pentru cei trei jurați: Delia, Mihai Bendea și Cheloo. Bărbatul le-a adus „țuică de Pitești”. Deși țuica nu a fost foarte apreciată, Ioan Stan a ridicat publicul în picioare prin stilul său unic de a spune bancuri clasice românești: „Ioan Stan poate fi exemplul clar că umorul nu are vârstă”, „Old school is good”, au fost doar câteva dintre aprecierile juraților cu privire la numărul lui Nea Ion.

Cel mai impresionant comentariu a fost însă cel al actorului Mihai Bendeac, care a fost atât de plăcut surprins de momentul argeșeanului, încât, la final a lăcrimat: „Ați avut o siguranță scenică mai mare decât a unor stand-uperi profesioniști. Sunteți numărul meu favorit de până acum. Ne vedem în finală”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Ioan Stan poate fi votat de către telespectatori cu ajutorul aplicației “iUmor” pentru a intra în finala show-ului.

Echipa Sursata.ro îi dorește mult succes!