Un an de Mayore - prima ciocolaterie-cofetărie din Argeş! Un an cu deserturi rafinate!

Mergem la o prăjitură? Una de să îţi năucească papilele şi să îţi ajungă direct la suflet, un preparat dulce „haute-couture”, senzaţional atât ca aspect, cât şi ca gust, servit într-o ambianţă elegantă, cu note şic?! Mayore este prima ciocolaterie-cofetărie din Argeş, iar în această toamnă  sărbătorește primul an de activitate. Un an cu praline din cea mai bună ciocolată belgiană, un an cu deserturi surprinzătoare şi torturi luxuriante, toate având ingrediente proaspete, un design cuceritor şi un strop de pasiune. 


„În acest prim an de Mayore am reușit să ducem cofetăria la un alt nivel, prin produse cu o prezentare modernă, cu un gust fin și rafinat dat de ingredientele premium, 100% naturale.”, mărturiseşte unul dintre fondatorii Mayore, Raluca Margalina. 


Cofetari pasionaţi, cu multă experienţă în domeniu lucrează cu pasiune în laboratorul Mayore şi pun pe mesele argeşenilor deserturi în combinaţii surprinzătoare de arome pentru a le provoca o emoţie dulce. Iar când toţi a trebuit să stăm în casă, Mayore nu ne-a privat de dulcele delicios sau de torturile aniversare, ci le-a livrat la domiciliu, dezvoltând un nou serviciu de comenzi online.
Toate produsele sunt proaspăt pregătite şi puse imediat pe raft spre a fi servite. Totul se ţine în frigider, la rece, deoarece sunt folosite doar ingrediente naturale. Pentru a oferi culoare prăjiturilor se folosesc, preponderent, piureuri de fructe. Toate acestea sunt punctele forte ale cofetăriei Mayore, un concept nou, pe care argeşenii le-au apreciat şi care i-au determinat să vină aici ori de câte ori au dorit să se delecteze cu o prăjitură rafinată şi savuroasă.


Cofetarii și ciocolatierii Mayore folosesc materie primă de calitate, transformând-o în prăjituri și dulciuri aparte pentru ca fiecare client să revină pentru gustul rafinat al produselor, pe care îl păstrează pe buze, dar și în suflet. O reverie în farfurie! Cele mai spectaculoase praline și prăjituri sunt preparate din ingrediente sănătoase, atent selecționate, pline de savoare și prospețime. Materia de primă calitate: ciocolată belgiană, adevărată, care stă la baza fiecărei creații, fructele naturale fresh, folosite pentru creme, dar și pentru ornat, alături de untul bogat și frișca diafană, crema de lapte, alunele de pădure, fac ca dulciurile de la Mayore să fie rafinate, gustoase și sănătoase.„Mulțumim clienților pentru încrederea acordată și îi asigurăm că se vor putea bucura în continuare de produsele premium ale brandului Mayore by Ciocolateria Iepurașul.”
Manager, Raluca Margalina.