Ultimul meci înainte de TOP 6! Fii alături de BCM U Pitești!

Echipa de baschet a Piteștiului este pregătită să dispute ultimul meci din prima fază a sezonului regulat. Vineri (23.03), cu începere de la ora 18:00, BCM U va întâlni pe teren propriu pe BC Timba Timișoara. Vulturii nu mai au emoții în ceea ce privește calificarea în TOP 6. Piteștiul are asigurată prezența în prima grupă a celei de-a doua părți din sezonul regulat după ce SCM U Craiova a fost învinsă luni, pe teren propriu, de BC SCM Timișoara.

CITEȘTE ȘI ... Pitești: Au fost sparte aparatele de autotaxare din parcări


Altfel, trupa antrenată de Hristu Șapera va da piept la Sala Sporturilor cu o echipă din partea inferioară a clasamentului, însă o echipă a Timbei care a fost aproape de o surpriză în turul de campionat. Atunci, la Timișoara, BCM U s-a impus la o diferență de 5 puncte, cel mai bun marcator al partidei fiind Aleksandar Kostoski, cu 28 puncte (8x3).


BCM U vine după două înfrângeri de-a dreptul nebune. Alb-violeții au fost învinși la Oradea (81-85) și pe teren propriu, în weekend, de Steaua (77-80). Pentru a răzbuna aceste meciuri, Piteștiul are nevoie de succes înaintea unui adevărat test, TOP 6. Primul joc al vulturilor din această fază se va desfășura la mijlocul săptămânii viitoare, la Pitești, adversară fiind BC CSU Sibiu. De altfel, toate partidele echipei noastre de pe teren propriu se vor disputa, cel mai probabil, miercurea.