ULTIMĂ ORĂ! PSD anunţă organizarea unui mega-miting!

ULTIMĂ ORĂ! PSD anunţă organizarea unui mega-miting!

Se anunţă o contramanifestaţie din partea PSD. Social-democraţii se întâlnesc astăzi să decidă ziua şi ora unui miting autorizat, iniţiat de liderii partidului.

Manifestația va avea loc, cel mai probabil, în zona Palatului Cotroceni.

Decizia vine la doar o zi după ce în comitetul executiv al partidului s-a decis că social-democrații nu vor ieşi în stradă pentru un miting, ci vor semna o petiţie de susţinere a guvernului Grindeanu.

Deputatul Liviu Pleşoianu a anunţat, pe facebook, că social-democraţii vor organiza un miting de susţinere a guvernului Grindeanu în cursul săptămânii viitoare, manifestaţia urmând să aibă loc în cursul săptămânii viitoare, scrie news.ro.

”Vă rog aşteptaţi mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat”, a scris Liviu Pleşoianu.

Ulterior, a precizat, la Antena 3, că decizia PSD a fost luată în cursul dimineţii de sâmbătă.

”Nu e vorba de o contramanifestaţie, respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, de a ne spune iclusiv că suntem ciuma roşie (…) dar avem şi noi dreptul, cei care nu suntem poporul lui Iohannis că avem şi noi dreptul să ne facem ziua auzită. Vom face totul ca la carte, totul va fi organizat, autorizat, iar dacă va fi vreun incident va fi responsabilitatea dl. Klaus Werner Iohannis”, a declarat Pleşoianu.

El a adăugat că, din cauza procedurilor de autorizare, mitingul va putea avea loc săptămâna viitoare.

surse: vocea.biz/stiripesurse.ro/ digi24