Ultimă oră! DIICOT: Dincă a avut un complice! Un bărbat de 46 de ani- reținut

Dezvăluire cutremurătoare în cazul Caracal! Procurorul șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Giorgiana Hosu, a susținut o conferință de presă, în urmă cu puțin timp, privind crimele din Caracal.

Giorgiana Hosu a anunțat că în acest acest caz a mai fost reținut un bărbat suspectat că, alături de Gheorghe Dincă, a violat-o pe Luiza Melencu.

Potrivit DIICOT, bărbatul nu este complice sau instigator la săvârșirea celorlalte infracțiuni de către Gheorghe Dincă. De asemenea, el nu face parte din nicio grupare.

Procurorul șef adjunct al DIICOT a mai precizat că bărbatul reținut astăzi muncea deseori pentru Gheorghe Dincă, ajutându-l la treburile gospodărești. În data de 14 aprilie, ziua în care Luiza a fost răpită, individul respectiv ar fi intrat inopinat în curtea lui Dincă, iar atunci când l-a întrebat de ce tânăra este ținută acolo, i-ar fi răspuns că a luat-o pentru diverse favoruri sexuale. Bărbatul de 46 de ani, împătimit al alcoolului, i-ar fi cerut astfel lui Gheorghe Dincă să îi permită să întrețină și el relații sexuale cu Luiza, iar acesta și-ar fi dat acordul. 

Procurorul DIICOT a mai anunțat că dosarul Caracal va fi finalizat până la sfârșitul anului.