ULTIMĂ ORĂ! ADRIAN MUTU VA FI NOUL PREȘEDINTE AL LUI DINAMO!

ULTIMĂ ORĂ! ADRIAN MUTU VA FI NOUL PREȘEDINTE AL LUI DINAMO! Briliantul a bătut palma cu finanțatorul din Ștefan cel Mare.

Briliantul din Pitești este gata să revină în fotbal, După 16 ani, Adrian Mutu va reveni în Ștefan cel Mare. De mâine, fostul internațional va fi noul președinte și se va ocupa de partea executivă a clubului.

Adrian Mutu își continuă cursurile de antrenor, dar până să-și ia licența, vrea să rămână conectat la evenimentele din fotbal. Astfel, "Briliantul" s-a înțeles cu finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, iar mâine va fi prezentat drept noul președinte al clubului și va începe colaborarea cu Ioan Andone.

"Domnul Negoiță face ceea ce poate în momentul de față, trebuie apreciat pentru investițiile pe care le-a făcut, trebuie înțeles, pentru că atât se poate, momentan. Dinamo, în primul rând, are o politică corectă, o politică ce asigură clubului o stabilitate. În momentul acesta, atât se poate, cred că e și normal, nu trebuie să se întindă mai mult decât îi este plapuma" , a declarat Adrian Mutu pentru Dolce Sport.

sursa: dolce sport.ro