Update: Rezultate negative la testul coronavirus pentru Adrian Miuțescu și Dănuț Bica

Update

De asemenea, deputatul PNL Argeș, Dănuț Bica a primit rezultatul testului de diagnosticare pentru detectarea COVID-19: negativ. 

„În acestă situație, vom rămâne în continuare în autoizolare până la finalul celor două săptămâni impuse de procedurile în vigoare.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune pe care mi le-ați transmis în aceste zile și vă doresc multă sănătate! 
Am încredere că vom reuși cu toții, cu ajutorul lui Dumnezeu, să trecem cu bine peste aceste momente dificile!”, a transmis deputatul Dănuț Bica.

 

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a primit rezultatul testului pentru depistarea coronavirusului, care a arătat că este NEGATIV la COVID-19. 

„Astăzi am primit rezultatul testului pentru coronavirus care este NEGATIV. Chiar și așa, pentru mai multă siguranță voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu, respectând indicațiile specialiștilor Direcției de Sănătate Publică. Am decis realizarea acestui test deoarece luni, 19 martie am participat la reuniunea Biroului Politic Național al PNL, ședință la care a participat și un coleg senator diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Atât eu cât și membrii din conducerea PNL am fost supuși testării pentru depistarea infecției cu coronavirus. În acest context dificil pentru fiecare dintre noi se impune o atitudine prudentă și responsabilă, să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur, să ne informăm doar din surse oficiale și să respectăm normele stricte de igienă. Multă sănătate tuturor!”, a declarat președintele PNL Argeș.

Reamintim că președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, s-a numărat printre membrii partidului care au participat luni la ședința Biroului Executiv în care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac. În urma contacului cu acesta, alți trei liberali au fost infectați: deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. De asemenea, întreaga conducere națională a PNL, în frunte cu președintele Ludovic Orban, a intrat la izolare. 

„PNL Argeș face apel la celelalte organizații politice, la reprezentanții locali ai partidelor să dea dovadă de responsabilitate atât în acțiuni cât și în declarații publice. Nu este vremea atitudinilor politicianiste și a jocurilor care cultivă instabilitatea în situația actuală, creată de epidemia de coronavirus. În acest moment este deosebit de importantă funcționarea corectă a tuturor instituțiilor și unitatatea cetățenilor pentru a traversa pandemia de coronavirus care afectează sănătatea publică. PNL își asumă, în continuare, cu toate riscurile politice, să treacă România de această criză și să guverneze până la momentul alegerilor le termen”, a adăugat Departamentul de Comunicare al PNL ARGEŞ.