Țuica PATER, un brand local, vedetă la Ziua comunei Bogați

Comuna Bogaţi a îmbrăcat săptămâna trecută straie de sărbătoare, cu prilejul celei de-a VIII-a ediţii a „Festivalului Omeniei”, genericul sub care an de an se desfăşoară ziua localităţii. 


Pe lângă invitații de seamă ai evenimentului, un produs local a vedeta sărbătorii. Vorbim despre renumita ţuică PATER produsă la Bogaţi de familia lui Marian Mărăşoi. Licoarea este făcută după o reţetă proprie transmisă din tată în fiu de-a lungul a cinci generaţii și se reprezintă prin dragoste și devotament.

În acest an, administrația locală a invitat-o la Ziua Comunei Bogați pe Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, care a venit însoţită de alţi doi membri ai guvernului, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, și ministrul Finanţelor Publice, vicepremierul Eugen-Orlando Teodorovici. Cu această ocazie, alături de administrația locală și de cetățeni au fost prezenți președintele CJ Argeș, Dan Manu, și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă, dar şi parlamentarii de Argeș, secretari de stat, primarii și directorii de instituții care au răspuns invitației de a participa la Ziua Comunei Bogați.


Invitații au fost serviți cu celebra ţuică PATER.