Turiști germani - agresați de doi argeșeni pe un lac din Delta Dunării! (VIDEO)

Incident violent în Delta Dunării! Doi argeșeni au atacat şalupa pe care se afla un grup de ornitologi din Germania. Oamenii sunt în România pentru a studia fauna din biosferă. 

Întreaga scenă, petrecută pe Lacul Trei Iezere, a fost filmată. Pe barca atacată se aflau zece persoane, nouă dintre ei fiind ornitologi veniţi din Germania într-o excursie de monitorizare a păsărilor. Conducătorul șalupei, Daniel Petrescu este cel care i-a însoţit şi a filmat incidentul.

În imagini se poate observa cum o barca rapidă cu mai multe persoane la bord înconjoară șalupa. La un moment dat, unul dintre pasageri aruncă o sticlă în direcția în care se aflau turiștii. Românul care însoţea grupul şi unul dintre turişti au fost răniţi în atac.

Daniel Petrescu, victimă: „Li s-a părut că am făcut un semn obscen sau nu știu ce a fost în capul lor! S-au întors din spate, au venit în viteză, au făcut valuri, s-au dus încă o dată înapoi, iar au venit și, la ultima trecere, un pasager din acea barcă a aruncat cu un pahar de sticlă care m-a nimerit în ochi. S-a spart în obrazul meu!”


Totodată, se pare că cioburile l-au rănit şi pe unul dintre cercetători în zona feţei, după ce au ricoșat.

”A fost o experiență înspăimântătoare. A fost singurul lucru negativ din România. Barca a venit cu viteză și a trecut pe lângă noi, apoi a întors iar. Au apărut din senin și au fost foarte agresivi”, a declarat o cercetătoare din Germania.

Bărbatul a mers la poliție și a depus plângere: „În baza sesizării și activităților desfășurate imediat de polițiști, a fost identificată persoana implicată, fiind vorba de un bărbat de 43 ani din jud. Argeș. 

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmit polițiștii din Tulcea.

Ulterior, a fost identificat și cel de-al doilea argeșean, în vârstă de 42 de ani.

 

 

 

 

Foto: observator.tv