UPDATE! Curtea de Apel Pitești a respins contestaţiile torţionarilor de la FERMA SCLAVILOR

UPDATE: In aceste momente, Curtea de Apel Pitești a respins contestaţiile ţiganilor de la Berevoeşti prin care aceştia cereau sa fie puşi in libertate. Torţionarii, ale căror atrocităţi au îngrozit o lume întreagă, răman in arest.

Joi, 14 aprilie, Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a 37 din cei 38 de membri ai reţelei de traficanţi de persoane de la Berevoeşti şi arest la domiciliu pentru unul dintre ei. Nemulţumiţi că au fost trimişi după gratii, toţi torţionarii au contestat măsura arestării, solicitând să fie puşi în libertate. Marţi la Curtea de Apel Piteşti se va judeca contestaţia depusă de membrii reţelei ororilor de la Berevoeşti: Păun Traian, Bădală Costinel, Păun Petruţa Minuca, Feraru Florin, Feraru Ancuţa Mariana, Păun Traian, Păun Vasilica, Furdui Ovidiu Cătălin, Feraru Maria, Furdui Vasile, Furdui Roxana, Ursu Iosif, Ursu Florica, Furdui Costinel Ionuţ, Marinoiu Marian, Păun Lenuţa Mădălina, Grancea Daniel, Grancea Petre, Grancea Maria, Grancea Laurenţiu, Grancea Alin, Onică Cerasela, Furdui Ilie Valentin, Grancea Vasilica, Onică Ciprian Codruţ, Onică Aurel, Grancea Viorel, Grancea Silvia, Grancea Ionuţ Cătălin, Feraru Nicolae, Feraru Mihaela, Brumaru Maria Cerasela, Brumaru Crinu Alin, Feraru Costel, Feraru Liliana, Feraru Vasile Mugurel, Murşavela Elena şi Furdui Maria.

CITEŞTE ŞI... VIDEO ŞOC! Ofiţer sub acoperire - dezvăluiri din FERMA SCLAVILOR!

 

Cazul fermei de sclavi de la Berevoeşti a făcut înconjurul lumii şi a şocat mapamondul prin cruzimea torturilor la care victimele clanurilor de traficanţi argeşeni erau supuse. Anchetatorii vorbesc despre aproximativ 70 de tineri care au fost supuşi la cele mai cumplite chinuri pe care le poate concepe doar o minte bolnavă: răstigniţi în lanţuri, ţinuţi în cuşti ca nişte câini, târâţi de căruţă prin comună, opăriţi cu apă fiartă, biciuţi şi bătuţi cu ciocanul, înfometaţi şi obligaţi să muncească până la epuizare şi chiar abuzaţi sexual, mulţi dintre tinerii căzuţi în mâinile torţionarilor de la Berevoeşti au fost handicapaţi fizic şi psihic irecuperabil. Pentru doi dintre ei, traiul de coşmar în lagărul din cătunul Gămăceşti a însemnat sfârşitul, anchetatorii vorbind despre faptul că aceştia au murit în condiţii suspecte în iadul de la Berevoeşti.

CITEŞTE ŞI... Primarul Proca este NAŞUL ŢIGANILOR de la Ferma de Sclavi!