Tudor Pendiuc propune zi de doliu în onoarea lui Constantin Stroe

Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, propune o zi de doliu în onoarea celui pe care îl consideră poate cea mai importantă personalitate a Argeşului în ultimul sfert de veac, Constantin Stroe.
Astfel, fostul primar propune conducerii administraţiei locale ca ziua de înmormântare a domnului Constantin Stroe să fie zi de doliu local.
”În calitatea mea de cetățean al municipiului Pitești, dar și ca fost primar, cel care l-a propus pe domnul Stroe cetățean de onoare al Piteștiului, cer autoritățiilor locale și Consiliului Local să declare ziua de înmormântare a domnului Stroe zi de doliu local.”
Tudor Pendiuc s-a adresat și Consiliului Județean, propunând, de asemenea, ca ziua de înmormântare a domnului Constantin Stroe, să fie zi de doliu județean. Mesajul s-a îndreptat și către orașul Mioveni.
O altă propunere a fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, este ca una dintre străzile din municipiul Pitești să poarte numele lui Constantin Stroe, în semn de recunoaştere a rolului său determinant în dezvoltarea celui mai mare angajator din România, Uzina Dacia, o industrie în jurul căreia s-au creat locuri de muncă pentru aproape 1 milion de oameni.
Vestea morții fostului director de la Dacia l-a șocat pe Tudor Pendiuc, mai ales că cei doi se cunoșteau de multă vreme.
”Stroe a fost un om deosebit. Acesta a creat pentru întreaga Românie, nu numai pentru Pitești și Argeș.”