TUDOR PENDIUC:

Candidatul ALDE la parlamentare pentru Senat, Tudor Pendiuc, a votat la Gradinița cu Program Prelungit „Aripi Deschise”, (fosta Gradinita nr.14), din cartierul Banat. Acesta a mers la secția de votare alături de soția sa și de colegii de partid, printre care și candidații pentru Camera Deputaților, Andrei Gerea și Bogdan Ivan.

Tudor Pendiuc ne-a declarat că își dorește ca cetățenii să voteze pentru o viață mai bună, cu salarii mai mari, cu locuri de muncă mai bune, cu o industrie înfloritoare, cu un învățământ de calitate. De asemenea, acesta își dorește ca procesul votului să fie unul corect și tendința unora de fraudare a voturilor să dispară.

„Aș dori ca cetățenii să voteze pentru o viață mai bună, pentru revenirea României unde îi este locul, cu locuri de muncă, cu salarii mai mari, cu pensii bune, cu refacerea industriei, cu refacerea industriei, cu un învățământ de calitate. Îmi doresc ca votul de astăzi să fie împotriva imposturii, împotriva fanfaronării, ne trebuie o unitate de gândire și de acțiune. Nu fac pronosticuri. Îmi doresc să dispară tendința unora de a deturna voturile, cum s-a mai întâmplat, de a deturna realitatea pe care o doresc alegătorii.”, ne-a declarat candidatul ALDE, Tudor Pendiuc.