Trust Motors surprinde publicul Raliului Argeșului 2021 cu un Citroën C3 WRC  | Sursa Ta

Pentru a celebra parteneriatul dintre Raliul Argeșului Catena și Citroën de anul acesta, Trust Motors importatorul oficial în România al mărcii Citroën a pregătit o surpriză publicului ce va fi prezent în cele două zile de competiție: 10 - 11 Iunie 2021.

Câștigător a nenumărate etape din Mondialul de Raliuri, un model Citroën C3 WRC va fi expus în zona startului festiv, pe Strada Victoriei  din Pitești.

Parteneriatul dintre Trust Motors și Raliul Argeșului CATENA – powered by Citroën continuă și anul acesta cu două dintre mărcile aflate în portofoliul importatorului – CITROËN și PEUGEOT.   

Evenimentul este unul de referință în județul Argeș și în întreaga zonă a Munteniei, fiind cea mai importantă competiție automobilistică din sudul țării. După ce decenii întregi s-a desfășurat pe macadam, cursa a fost mutată pe asfalt și pe celebrul Transfăgărășan.

Cum autoritățile au stabilit numeroase relaxări în ultima perioadă, organizarea competiției în 2021 va avea parte de noutăți importante atât pentru sportivi, cât și pentru fani. 

Raliul Argeșului CATENA – powered by Citroën va fi transmis și anul acesta live:

●Vineri, 11 iunie: 
-15:36 - PS2 Mateiaș
-17:52 - PS4 Mateiaș

●Sâmbătă, 12 iunie:
-11:37 - PS6 Transfăgărășan

Startul festiv va fi prezentat, ca în fiecare an, de matinalul și pilotul Dani Oțil.

Raliul Argeșului CATENA - powered by Citroën programează 8 probe speciale pe durata a două zile de concurs: vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie. Traseul pregătit va purta concurenții pe 123 de kilometri cronometrați în principalele zone ale județului Argeș. 

Joi, 10 iunie, echipajele înscrise vor participa la startul festiv din Piața Primăriei din Pitești, un eveniment unde fanii vor face cunoștință cu piloții și copiloții, momentul ideal pentru autografe și fotografii. Vineri, participanții vor efectua testele oficiale pe traseul de lângă 

Budeasa Mică între 8:15 și 12:30, ca mai apoi să pornească pe patru probe speciale în zona Câmpulung. 

Sâmbătă este ziua cea mai lungă a Raliului Argeșului, atenția fiind concentrată pe Transfăgărășan și peisajele superbe din Munții Făgăraș. Concurenții vor parcurge drumul dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra dus-întors, într-o provocare dificilă, cu sute de viraje succesive pe care piloții se vor duela cu secundele. În final, cele mai bune echipaje vor fi aplaudate la festivitatea de premiere programată la 19:30 în Pitești.  

Pe parcursul celor două zile de concurs, spectatorii, fanii și toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmări Raliul Argeșului pe website-ul competiției (www.raliulargesului.ro), pe pagina oficiala de Facebook a raliului cat și pe pagina oficială CITROËN ROMÂNIA..