Durere mare! Trupul neînsuflețit al Ralucăi Sandu a ajuns acasă!

UPDATE: Cu puțin timp în urmă, familia a anunțat că trupul neînsuflețit al Ralucăi Sandu a ajuns acasă. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 12:00, la biserica din comuna Crâmpotani.

”DRAGII MEI PRIETENI,VA ANUNTAM CU DURERE ÎN SUFLET SOSIREA ÎN CASA PARINTEASCA  A  CORPULUI NEINSUFLETIT  AL RALUCAI. FAMILIA VA ANUNTA CA INMORMANTAREA VA AVEA LOC SAMBATA LA ORA 12.00 LA BISERICA DIN CRAMPOTANI.

BUN VENIT ACASA RALUCA!!!!VEI RAMANE MEREU IN SUFLETUL SÌ AMINTIREA NOASTRA!!!!DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA ACOLO UNDE ESTI!!!!”, este mesajul familiei îndurerate.

Trupul Ralucăi Sandu va fi repatriat și va ajunge în satul natal cel mai probabil mâine seară după cum spune cumnata acesteia într-un mesaj publicat pe pagina personală de socializare: „ Dragii noștri părinți, frați, prieteni și cunoscuți, cu multă durere în suflet, vă anunțăm plecarea trupului neînsuflețit al Ralucăi Sandu din orașul Poggibonsi. Ora sosirii în satul natal este prevăzută mâine seară. Cine are plăcerea de a aprinde o lumânare este așteptat la casa părintească. Drum bun draga noastră Raluca ... te așteptăm ... Odihnește-te în pace!”

 

Vă reamintim că Raluca Sandu a fost ucisă de iubitul său italian după o ceartă aprigă în barul în care aceasta lucra.

CITEȘTE POVESTEA TRAGICĂ A RALUCĂI AICI.