TROLER suspect în fața Prefecturii Vâlcea

UPDATE, ora 11:00

IPJ Vâlcea a informat că forţele de ordine au blocat circulaţia cetăţenilor şi a maşinilor pe mai multe străzi, în vederea derulării intervenţiei, coletul suspect fiind pe trotuar, la câţiva metri de clădirea Prefecturii.

"În dimineaţa aceasta poliţiştii din cadrul I.P.J Vâlcea au fost sesizaţi de către o patrulă de jandarmi cu privire la faptul că pe strada Calea lui Traian s-ar afla un colect suspect. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, militari I.S.U şi forţe S.R.I unde au luat măsuri conform procedurilor legale. Poliţiştii au eliberat zona şi au blocat circulaţia pe mai multe străzi", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În bagajul respectiv au fost însă descoperite numai câteva articole vestimentare, iar poliţiştii încearcă identificarea persoanei căreia îi aparţine geanta. 

În urma cu putin timp, un colet suspect a fost identificat în fața Prefecturii Vâlcea. S-a primit un apel la 112, iar poliția se deplasează la fața locului. Se pare ca e vorba despre un troler. 

CITEȘTE ȘI .... (VIDEO) Și-a băgat iubita în mormânt. Fata era fiica viceprimarului dintr-o localitate din Olt


Echipele de pirotehnisti au fost alertate pentru a declanșa procedura în acest caz.

 

 

Sursa: voceavalcii.ro