Trist! O tânără însărcinată a murit după ce s-a infectat cu COVID!


O tânără de 34 de ani, însărcinată în luna a cincea, a murit după ce s-a infectat cu SARS-COV 2. Tânăra aştepta primul ei copil şi era internată de o săptămână la secţia ATI de la Maternitatea din Timişoara.

Gravida a mers la spital imediat cum a început să se simtă rău. Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers la Maternitatea Bega, spital suport COVID pentru femeile însărcinate și proaspetele mame. A fost internata direct la Terapie Intensivă întrucât starea ei s-a deteriorat cu repeziciune.

Medicii spun ca tanara a facut o forma a bolii de o agresivitate cum nu au mai vazut.

”Am avut o gravida 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcina de 18 saptamani, cu o forma grava, foarte grava, asa a venit. Din pacate, cu toate eforturile depuse si cu toate tratamentele, in cursul zilei de ieri a fost intubata si in cursul dupa amiezii a facut stop cardirespirator neresuscitabil.

A stat internata la noi mai mult de o saptamana, a stat numai in Terapie, numai cu oxigen, numai cu masca, a avut o afectare incredibila a plamanilor, 70 % afectare pulmonara pe tomograf. Nu a venit prea tarziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaintalnita pana acum.”, a declarat medicul Marius Craina, seful Maternitatii Bega din Timisoara, opiniatimisoarei.ro.

Sursa: antena3.ro