Triplusaltiștii argeșeni Oprea și Panțuroiu vor fi prezenți la Balcaniada din Turcia

Mâine dimineață, cei 30 de atleți români (15 la feminin și tot atâția la masculin), care ne vor reprezenta la Campionatele Balcanice indoor rezervate seniorilor, vor decola spre Istanbul. Cea de-a 23-a ediție a tradiționalei competiții se va desfășura sâmbătă (17 februarie), într-o singură reuniune, cu începere de la ora 14,30. Delegația Rom va fi cazată la „Gonen Hotel”, pentru ca întrecerea să fie găzduită de cunoscuta „Atakoy Arena”, cea în care în anul 2012 s-au derulat Campionatele Mondiale indoor.

Printre atleții noștri se află și doi argeșeni, aceștia  urmând să concureze la triplusalt, Marian Oprea și Elena Panțuroiu.

Așadar, cu numai 11 zile înaintea startului  ediției cu numărul 17 a competiției de sală a lumii, sportivii noștri vor avea ocazia să-și îmbunătățească rezultatele, știut fiind că  baremurile de participare sunt destul de „drastice” în acest an. Se mai adaugă și invitații etc. Practic, la ora actuală, doar trei atlete tricolore sunt în posesia „pașaportului” pentru Birmingham, orașul britanic în care se organizează pentru a doua oară întrecerea secundă ca importanță a Federației Internaționale.

CITEȘTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI!