Copil găsit pe stradă de Poliția Locală! S-a panicat și nu a mai știut unde locuiește

UPDATE, ora 11:15

După ce a fost adus la sediul Secției 3 Poliție Pitești, în urma verificărilor, s-a stabilit că minorul, de 9 ani, se mutase de aproximativ doua săptămâni la o altă adresă, cu chirie, în Pitești. Acesta plecase dimineață, mama fiind deja la serviciu, iar tatăl plecat în altă localitate, anunțându-și în prealabil numai sora.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Au căzut în autobuz, după ce șoferul a frânat...

Magazinul la care s-a deplasat era închis, fapt pentru care copilul a întârziat să se întoarcă acasă. Între timp a fost observat de agenții de la Poliția Locală, care l-au adus la sediul Secței 3. Copilul era îmbrăcat sumar și s-a panicat atunci când a fost întrebat ce se întâmplă cu el, motiv pentru care nu a mai oferit suficiente detalii pentru identificarea adresei.

CITEȘTE ȘI ... Proiectile găsite în cimitir

Ulterior, polițiștii au reușit să afle povestea și să o contacteze pe mama minorului, care s-a învoit de la serviciu și s-a deplasat la sediul secției, unde minorul i-a fost încredințat.

Un copil, în vârstă de 9 ani, a fost găsit, în această dimineață, de un echipaj al Poliției Locale Pitesti îmbrăcat extrem de sumar, doar în tricou, pantaloni subtiri si papuci.

CITEȘTE ȘI ... Au golit beciul unui argeșean! Hoți prinși la furat borcane cu zacuscă și dulceață

Întrebat ce se întâmplă cu el, copilul le-a povestit agenților că a ieșit la cumpărături și că vrea să ajungă acasa, dar nu mai știe unde locuiește. Băiatul tremura de frig atunci când a fost găsit de oamenii legii. A fost urcat în mașina Poliției pentru a-l încălzi și l-au predat Secției nr 3 Poliție, pentru continuarea cercetărilor.