TREI ZILE DE DISTRACȚIE ȘI MULTE SURPRIZE LA ZILELE ORAȘULUI MIOVENI

Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni vă invită în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018 la Zilele Orașului Mioveni – 533 de ani de la prima atestare documentară.

Organizatorii evenimentului alături de o serie de sponsori și instituții, care au contribuit material și logistic, propun un eveniment încarcat de nostalgie, dar și de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară. Pe langă toate acestea, vor fi prezenți comercianți și meșteri populari veniți din toate colțurile țării, iar grătarele încinse și berea rece nu vor lipsi nici ele.

La eveniment vor fi prezente opt delegații din orașele înfrățite, onorându-ne cu prezența reprezentanți din Rusia, Bulgaria, Italia, Elveția, Serbia și Republica Moldova, alături de o serie de invitați din țară și din județ. Pe data de 29 iunie, orașul Mioveni își va sărbători patronii spirituali, pe Sfinții Petru și Pavel, pe care îi va onora prin participarea la Sfînta Liturghie în Catredala Ortodoxă „Sf. Apostoli Petru și Pavel”, urmată de deschiderea oficială a Zilelor Orașului Mioveni și de un concert excepțional al Filarmonicii din Pitești – susținut în aer liber. Sâmbătă, 30 iunie, pe scena din Centrul Civic vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum: Speak și Libelula, Nicolle Cherry și Delia. Seara de duminică, 1 iulie, va fi dedicată muzicii populare, unde Emilia Dorobanțu, Olguța Berbec, Doinița și Ionuț Dolănescu vor susține recitaluri de excepție.