UPDATE: Trei argeșeni au furat dintr-o pădure privată și l-au bătut pe proprietar!

UPDATE 15 MAI: Polițiștii au finalizat cercetările în acest caz. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Cei trei tineri, Nicula Leonard Nicolae, Prepeliță Mihai Ionuț și Drăghici Petre Dragoș se află sub control judiciar.

Trei tineri argeșeni sunt acuzați de mai multe infracțiuni, după ce suspectați că au sustras material lemnos dintr-o pădure privată și l-au agresat pe proprietarul, în vârstă de 32 de ani.
Aceștia au fost reținuți pentru tâlhărie și tăiere ilegală de arbori.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Accident cumplit în Argeș - vedeți declarațiile martorilor!


În data de 23 martie, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile suspecților, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor două drujbe și un atelaj. Este vorba despre bunuri folosite la comiterea infracțiunilor.
Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați în cursul zilei de ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pentru începerea urmăririi penale și luarea unei măsuri preventive.

"Din cercetări, polițiștii, au stabilit că, în data de 21 martie, N.L.N., de 25 de ani,, P.M.I., de 25 ani, ambii din comuna Cocu și D.P.D., de 21 de ani, din comuna Cotmeana, ar fi sustras material lemnos dintr-o pădure proprietate privată și ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, pentru a păstra bunurile sustrase", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.