Trei accidente în ultima oră pe drumurile din Argeș! Implicate sunt autoturisme și motociclete!

Update accident Albota :

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, un bărbat de 45 de ani, cetățean bulgar, care se deplasa cu motocicleta, într-un grup de motocicliști, pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe banda 2, din sensul opus de mers.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav la nivelul piciorului stâng și a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Update accident Stâlpeni:

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat, de 36 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în localitatea Stalpeni, ar fi virat la stânga, peste marcajul liniei continue, moment în care, un bărbat de 36 de ani, din Pitești, care se deplasa pe o motocicletă, în aceeași direcție de mers, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul.

În urma evenimentului, motociclistul a fost transportat la spital, cu diagnostic preliminar de suspiciune de fractură claviculă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

În ultima oră la 112 au fost făcute trei sesizări de accidente rutiere, în care au fost implicate autoturisme și motociclete, pe drumurile din județul Argeș.

Din primele informații aflăm faptul că primul accident a avut loc în satul Tutana din comuna Băiculești.

Al doilea accident rutier a avut loc în comuna Albota, unde din primele informații aflăm că un motociclist a fost acroșat în timp ce depășea un autoturism. 
La fața locului Intervine un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Un alt accident rutier în care sunt implicate un autoturism ți o motocicletă a aviut loc în urmă cu puțin timp pe DN73, localitatea Stalpeni.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre  accidente , doar că pompierii argeșeni și echipajele medicale intervin la fața locului.


Revenim cu informații.

Foto: Info trafic Curtea de Arges