Trei accidente azi pe A1 București-Pitești din cauza carosabilului umed!

Tamponări în lanț astăzi, pe A1 București-Pitești. După ce, de dimineață, un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în cursul după-amiezii, alte două evenimente rutiere s-au produs în zona localităților Bolintin Deal și, respectiv, Ciorogârla, relatează realitateadegiurgiu.net.

În ceea ce privește accidentul de la km 24, respectiv din zona localității Bolintin Deal, au fost implicate două autoturisme, fără persoane rănite. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La km 19 a fost vorba despre o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În autoturisme se aflau doar conducătorii auto. Unul dintre aceștia, în vârstă de 45 de ani, a fost monitorizat de echipajul SMURD, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul de mers către Pitești. În prezent circulația se desfășoară fără probleme.

În ambele cazuri, pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe șosea, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Sursa: realitatea.net
Foto descriptiv