#TrashTag - Hai să dăm startul la curăţarea planetei

O nouă provocare devenită virală în online este gata să dea o mână de ajutor la salvarea planetei. Mai exact, cei care participă la acest challenge trebuie să facă o poză cu un loc plin de gunoaie, iar la final, o altă poză cu acelaşi loc, dar curăţat.  Conceptul a fost imediat adoptat de oameni din lumea întreagă care au decis să cureţe plaje, străzi, parcuri, păduri şi să posteze imaginile pe reţelele de socializare.

Marea majoritate a influencerilor şi a vedetelor au adoptat şi promovat iniţiativa, pentru a atrage atenţia asupra problemelor pe care noi, ca oameni le provocăm şi pe care tot noi suntem datori să le rezolvăm.  
„Este singurul „exterior” pe care îl avem. Folosit de toţi, în diferite feluri, dar este singurul, deci haideţi să tratăm planeta cu respect. Haideţi să strângem după noi, iar apoi să mai acordăm puţin timp şi să strângem mai mult. Şi pentru alţii. Nu durează decât câteva minute din timpul nostru” a declarat Cody Hanson pe Instagram.

 

Așteptăm să ne trimiteți fotografii (specificați locul si data, eventual un mesaj) la adresa sursata.ro@gmail.com Noi le vom publica!

Sursa: observator.tv
Foto Google