(video) Bătrână găsită carbonizată în curte! Casa ardea...

UPDATE, ora 20:30

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost găsită carbonizată în afara locuinței care ardea. Incendiul a fost anuntat la 112 de către o vecina care a observat ieșit fum și flăcări din casa bătrânei. Locuința de 50 mp unde femeia stătea singura a ars aproape în totalitate. În acest moment, pompierii au stins incendiul.

”Din primele verificări a fost stabilită cauza incendiului, respectiv jar pe material combustibil din încăperea în care se afla soba, având coșul necurățat.

În urma examinării preliminare a cadavrului nu au rezultat suspiciuni, cauza decesului urmând a fi stabilită prin efectuarea necropsiei.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.  În cauză fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, respectiv ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.”, susțin anchetatorii.


Argeșeanca avea un fiu care o vizita ocazional. Așa s-a întâmplat și în această seară, însă a fost prea târziu.

 

 

Tragedie, în această seară, în localitatea argeșeană Leordeni, sat Budișteni, acolo unde o persoană a fost găsită fără suflare.

CITEȘTE ȘI ... Ionuț Mathias - Primul copil născut la Mioveni după anul 1999!

Un apel la 112 anunța că în un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Leordeni. La fața locului au fost trimiși pompierii. În momentul în care au ajuns, salvatorii au găsit în afara unei anexe o persoană decedată, carbonizată.

La fața locului, pentru stingerea incendiului, intervin două echipaje cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș.

Revenim