Tragedie în Argeș! Un bărbat a murit electrocutat în timp ce lucra la un acoperiș!

UPDATE, 3 martie, ora 14:00

Un argeșean a murit electrocutat, miercuri, pe acoperişul unei clădiri dintr-o comună argeşeană. Omul muncea fără forme legale. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Bărbatul a fost dat jos cu ajutorul mijloacelor de primă intervenție: scări culisante, cordițe și targă, de la înalțimea de 5 metri.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care executa lucrări la acoperişul unei hale în municipiul Câmpulung, ar fi devenit inconştient. Din nefericire, în ciuda efortului echipajelor medicale sosite la faţa locului, bărbatul a fost declarat decedat", precizează IPJ Argeş. 

Din primele verificări, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Câmpulung, lucra fără forme legale la acoperişul unei hale aflate în construcţie. 

"De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 192, 349 şi 350 din Codul Penal", mai precizează IPJ Argeş. 

 

Update: 

Din păcate victima a fost declarată decedată de către SAJ.

Bărbatul avea 57 de ani și se afla pe un acoperiș, nu a căzut de pe un acoperiș, cum se credea inițial.

 Se fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

În urmă cu puțin timp a fost făcută o sesizare la numărul de urgență 112, un bărbat posibil căzut de la înălțime în comuna Schitu Golești.

Persoana posibil în stop cardio-respirator, căzută de pe un acoperiș de la 7-8 m înălțime.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o scară.


Revenim cu informații

Sursa: ISU Argeș