Tragedie de Florii: Și-a băgat iubita în mormânt. Fata era din Argeș

Tragedie în seara de Florii. În localitatea Ovidiu, din Constanța, sub un pod, o tânără de 17 ani din Argeș pierea într-un tragic accident. Două autoturisme s-au ciocnit după o manevra de întoarcere pe linia continuă.

La sosirea cadrelor medicale, o tânăra era în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, nu a mai putut fi salvată. Alte patru victime au ajuns la spital. 

CITEȘTE ȘI ... Un piteștean, medic la Marie Curie, îngerul păzitor al copiilor cardiaci


Unul dintre martorii accidentului a declarat pentru replicaonline.ro:

”Am trecut pe acolo la 1-2 minute după impact, fata urla după ajutor în timp ce, șoferul celei de a doua mașină vorbea la 112. Am ajuns eu în Constanța și abia atunci pleca Smurdul...au întârziat foarte mult din păcate”

La fața locului intervenit trei echipaje SMURD, două ambulanțe și o autospecială de stingere.

Lupta contracronometru a fost pierdută de Alexandra, tânăra de 17 ani, din Argeș. Rudele sale au aflat de moartea copilei de pe Internet.

CITEȘTE ȘI ... L-a bătut și i-a furat 10.000 de euro. Reținut după 10 luni


Fata venise în vizită în Constanța alături de iubit. Ultimele postări ale tinerei sunt mai multe filmulețe alături de iubit. După câteva ore, băiatul de 26 de ani se izbea violent de o altă mașină.

Moartea Alexandrei a lăsat tristețe și mult regret. Iubitul acesteia, Gheorghiță, a scris pe Facebook un mesaj prin care se înțelege că nu își va ierta vreodată ce s-a întâmplat.

,,De ce iubirea mea? De ce m-ai lăsat să îți fac una ca asta? Te iubeam nefiresc de mult și tu mă iubeai din adâncul sufletului. Fiecare atingerea a ta era asemănătoare a unui înger. Nu o să mă pot ierta niciodată! Știu că tu o să o faci și că încă mă iubești! Bunul Dumnezeu să-ți ierte greșelile și să te odihnească în pace.”


 

Sursa video: replicaonline.ro