(VIDEO) Șofer Dolotrans - înjunghiat de alt argeșean! Agresorul va fi dus astăzi în fața instanței din Girona   | Sursa Ta

 

Update, 19 octombrie 2021:

 

Potrivit presei catalane agresorul, un tânăr de 29 de ani din Argeș, este acuzat de omor și vătămare corporală și va fi dus astăzi în fața instanței din Girona.

Tragedia care a avut loc sâmbătă seară, când Adrian Claudiu Baicu, un transportator de naționalitate română care face livrări cu duba între România și Spania, a mers să vorbească cu o tânără care lua masa într-o benzinărie, dar aceasta l-a ignorat. Bărbatul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și ar fi insultat-o pe tânără, scrie presa catalană. Fetei i-au sărit în apărare alți doi șoferi de caomion români, moment în care Adrian a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe aceștia. Unul dintre ei a decedat, iar altul a fost dus la spital în stare gravă.

 

 

Știre inițială: 

 

Crimă înfiorătoare în oraşul spaniol La Jonquera, aflat aproape de graniţa cu Franţa! O ceartă izbucnită între trei şoferi de tir s-a terminat tragic, după ce unul dintre ei a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe ceilalţi doi. 

 

Potrivit unui martor, citat de poliţia spaniolă, incidentul s-a produs într-o benzinărie din orăşelul spaniol, sâmbătă seara, în jurul orei 23:40, când, în toiul unei discuții între trei persoane, una dintre ele le-a înjunghiat pe celelalte două și a fugit de locul atacului cu duba pe care o conducea. La scurt timp, o patrulă a localizat maşina cu care presupusul criminal a scăpat și l-a identificat pe bărbat, acesta fiind  arestat şi acuzat de omucidere.


Pentru una dintre victime, Lucian Boboc, şofer la compania argeşeană Dolo Trans Olimp, echipajele de pe ambulanţă trimise să intervină nu au mai putut face nimic, rănile fiind mortale. Șoferul ucis, Lucian Boboc (48 ani), lucra de patru ani la compania Dolo Trans Olimp, unde era considerat un angajat model, mereu săritor si foarte serios.  A avut cumplita neșansă de a se afla în calea cuțitului cu care ucigașul din Curtea de Argeș a lovit, nebunește, în dreapta și stânga. Una dintre lovituri i-a atins inima, iar bărbatul s-a stins în parcare, în brațele cumnatului său care îl însoțea. A lăsat în urma sa o familie șocată, două fete care își plâng tatăl și sute de mesaje de tristețe si durere din partea tuturor celor care îl cunoșteau. 


Reprezentantii transportatorului argesean au declarat ca sunt alături de familia lui Lucian, asemenea tuturor colegilor și că, in cursul zilei de mâine, au stabilite discutii cu politia, spitalul si consulatul pentru formalitățile pe care le implică aducarea în țară a corpului neînsuflețit al bărbatului.

 

Cea de-a doua victimă, Dan, este şofer al firmei Alitrans și a fost rănit grav în urma loviturilor de cuțit, martorii declarând ca arma i-a atins plămânul. Acesta se afla în prezent spitalizat.

 

Potrivit informaţiilor, atacatorul este Adrian Claudiu Baicu, în vârstă de 29 de ani, şofer la firma argeşeană de transport CFG. Conform presei spaniole, agenții de la Divizia de Investigații Criminale de la Poliţia Regională Girona au preluat ancheta pentru a afla circumstanțele atacului, iar suspectul va merge în custodia instanței de gardă Figueres.

Pe paginile de socializare, colegii şoferului care şi-a pierdut viaţa în urma atacului sângeros, aflaţi în stare de şoc, îi deplâng dispariţia şi au numai cuvinte frumoase despre el. 

 

În schimb, despre suspect un alt şofer martor la crimă povesteşte că:

„era foarte recalcitrant, gălăgios şi colegii nu l-au primit cu ei. De aici s-a simţit frustrat probabil şi a venit şi a lovit pe la spate. […] Omul e bolnav psihic, cu siguranţă! Sunt încă în stare de şoc!”.

 

Alți martori care comentează pe rețelele de socializare susțin că atacatorul din Curtea de Argeș s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice la momentul faptei, comportându-se haotic și extrem de agresiv pe motiv că ceilalți soferi nu il acceptau acolo unde se odihneau ei.

 

Sursa video: Youube