Trafic îngreunat spre Bascov - Pieton lovit pe trecere

UPDATE, ora 09:00

 

Din primele verificari efectuate de politistii Biroului Rutier Pitesti a rezultat ca un barbat de 46 de ani, din Babana, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Balcescu, din directia Centru spre Bascov, nu ar fi acordat prioritate unui pieton aflat în traversarea strazii pe marcajul pietonal.
Victima, o femeie de 54 de ani, din Pitesti, a fost transportata la o unitate medicala, avand ca diagnostic preliminar contuzii si suspiciune fractura membru inferior.

 

 

Sfaturi preventive:

Dacă vă grăbiți să ajungeți la destinație, nu uitați că timpul este prețios pentru toată lumea. Țineți cont că implicarea în orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Acționați pedala de accelerație cu moderație și luați în considerare că partea carosabilă poate fi acoperită cu polei. Nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ceilalți ocupanți ai autovehiculului și pe ceilalți participanți la trafic. 

Pietonilor le recomandăm să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor, să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales în condiţii de vizibilitate redusă sau după lăsarea întunericului.

Nu vă îngustaţi câmpul vizual cu articole de vestimentaţie voluminoase şi traversaţi prin locurile permise, după ce vă asiguraţi că şoferii au observat intenţia de a traversa şi fără a vă grăbi, pentru ca aceştia să aibă timpul necesar pentru a opri în condiţii de siguranţă.

 

 

 

Accident rutier, în această dimineață, în zona Parcului Lumina din cartierul Gavana. O persoană aflată pe zebră a fost accidentată de un șofer care nu a respectat legislația.

CITEȘTE ȘI ... (video) Fals și abuz în serviciu: Alte 11 primării argeșene călcate de polițiști!

Evenimentul rutier s-a petrecut la trecerea de pietoni din zona intersecției bld-ului N.Balcescu cu strada G.Cosbuc. Astfel, traficul spre Bascov este îngreunat.

Din primele date, starea victimei este bună. Persoana rănită este conștientă și primește îngrijiri medicale.

 

Revenim!

Foto Info Trafic Pitesti