(video) Pitești - Băbana, capcană pentru șoferi!

UPDATE, ora 10:30


Conform ISU Argeș, în cazul intervenției din zona Grădinii Zoologice, acolo unde un copac căzut bloca întreaga stradă, pompierii au găsit și un autoturism intrat în șanț. Cu ajutorul cabestanului cu care este echipat autocamionul de intervenție, mașina a fost readusă pe asfalt. Menționăm că nu au existat victime.

UPDATE, ora 10:00

Așa cum anunțam, în această dimineață, pe drumul care face legătura între localitatea Băbana și municipiul Pitești se circulă îngreunat. Nu doar din cauza copacului pus la pământ, ci și din lipsa de reacție a autorităților, asfaltul fiind plin de zăpadă și foarte alunecos.

Din salvatori puteau ajunge victime. Un echipaj al ISU Argeș, aflat în misiune, a ajuns în șanț după ce șoferul nu a mai putut controla autospeciala. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

 

Traficul se desfășoară îngreunat pe ruta Pitești - Băbana, după ce un copac s-a prăbușit pe asfalt. S-a întâmplat în zona Grădinii Zoologice.

CITEȘTE ȘI ... (video) Intră în vigoare primele interdicții - Mesajul se aude pe străzile din Argeș!

La fața locului intervin pompierii cu un echipaj cu o autospecială de intervenție.

 


 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol în 12 judeţe, printre care și Argeș.

Astfel, în intervalul 23 martie, ora 2:00 - 25 martie, ora 18:00, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.
 Aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în centrul, nordul și nord-estul teritoriului treptat vor predomina ninsorile, iar din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare și în restul țării. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice – sud-vestice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.
Vântul va prezenta intensificări, cu viteze în general de 50…60 km/h, mai mari în regiunile sudice – sud-estice și la munte. Local și temporar va fi viscol.