Trafic deviat în centrul Piteștiului timp de 3 zile. Vezi unde!

Începând de mâine, pe durata a 3 zile în Municipiul Pitești,  pe Bulevardul I.C.Brătianu, între orele 0700 - 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare la imobilul aflat pe Bulevardul  I.C.Brătianu, nr. 54.

CITEȘTE ȘI ... (video) Restaurante și baruri din Pitești - luate la puricat de jandarmi!

Pe Bulevardul I.C.Brătianu circulația autovehiculelor – sensul giratoriu Centrul de Diagnostic sensul de mers spre intersecție Calea București va fi deviată pe strada Câmpineanu.

Vă informăm că executarea lucrărilor executate de societatea JET CONSTRUCT PIPE S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a reducerii distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

”Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.”, transmite Poliția Locală Pitești.