(VIDEO)  Update accident Pitești! 3 mașini implicate și 4 răniți, printre care și o fetiță de 4 ani

Update, 4 iulie , ora 23:00

Incidentul a avut loc între trei autoturisme, dintre care două au fost avariate serios.

Pompierii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și trei ambulanțe SMURD ( două de prim ajutor calificat și una de terapie intensivă mobilă). 

Salvatorii au asigurat masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât pe carosabil erau scurgeri de lichide combustibile, și au preluat 4 victime, 3 adulți și un copil de 4 ani. 

Victimele au fost asistate astfel:
- copilul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la membrul superior stâng și un bărbat de 37 de ani cu traumatism cranio-cerebral, contuzie și plagă la membrul inferior drept și încă o plagă la membrul superior stâng, ambii din aceeași mașină au fost preluați de către un echipaj SMURD B2;
- o femeie în vârstă de 28 de ani cu suspiciune de fractură la nivelul claviculei drepte și un bărbat de 30 de ani, care prezenta o fractură la membrul inferior drept, aceștia se aflându-se în cealaltă mașină, și au fost preluați de către echipajele SMURD B2 și TIM. 

Toate victimele au fost asistate medical de către echipajele SMURD și transportate ulterior la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești, au stabilit din verificările preliminare efectuate, că un bărbat de 30 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe str. Basarabiei, în sensul dinspre Prundu spre Craiovei, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din Pitești, apoi cu al doilea autoturism, care se deplasa tot din sens opus,  care era condus de un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism (suspiciune fractura tibie), a pasagerei dreapta față, femeie de 28 de ani, din Bogați (suspiciune fractura claviculă), iar din al doilea autoturism, conducătorul autoturismului, (bărbatul de 37 de ani, din Pitești, posibil rănit ușor), și a unei minore de 4 ani.

Conducătorii autoturismelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.


Sursa : ISU Argeș

 

Update, 4 iulie, ora 22:00

Potrivit polițiștilor, două autoturisme sunt implicate în evenimentul rutier. 
Din primele informații, este posibil ca unul dintre șoferii implicați să fi pătruns pe contrasens. 
Se pare că  mai multe persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

 

În urmă cu puțin timp a avut loc un ccident rutier în Pitești, pe Varianta Prundu- Craiovei. 

La fața locului se află în acest moment atât polițiști cât și echipaje medicale.

Momentan, nu se știe dacă, pe lângă pagube materiale, sunt și victime.

De asemenea în acest moment nu se cunosc nici circumstanțele producerii accidentului rutier. 

Menționăm că traficul în zonă este blocat iar un autoturism BMW este grav avariat.  


Revenim cu informații.

Sursă Foto: Info Trafic Pitești