Vești bune de la Județean! Primele 100 de teste - Negative

UPDATE, 25 aprilie, ora 16:00 

 

Au sosit rezultatele primelor teste PCR pentru noul coronavirus prelevate joi personalului medical din cadrul SJUP cu ajutorul SYNEVO.

Cei mai mulți dintre cei testați în această serie sunt din Secția Neonatologie.

Toate cele 100 de teste la care facem referire sunt NEGATIVE.

Vom reveni cu detalii cu privire la celelalte rezultate.

 

 

Reprezentanții Sptalului JUdețean Pitești au anunțat că un număr de 200 de cadre medicale au fost testate (în sistem RT PCR), în ultimele două zile. 

Un număr de 100 de teste au putut fi efectuate cu ajutorul Synevo, iar celelalte 100, cu sprijinul unui echipaj mobil al Sanador, implicată fiind Fundația GAUDIUM. 

De asemenea ei menționează că Fundația GAUDIUM le-a fost în permanență aproape în această perioadă dificilă.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești mulțumește sponsorilor și echipelor medicale care s-au implicat în operațiunea de testare a personalului medical pentru noul coronavirus!

Reprezentanții unității sanitare precizează că tot personalul medical din cadrul Secțiilor de Obstetrică Ginecologie și Neonatologie a fost testat pentru noul coronavirus. 

Totodată, se fac operațiuni de curățenie generală, dezinfecție și dezinfecție prin nebulizare în toate spațiile celor două secții, și nu numai, respectându-se cu strictețe procedurile în vigoare, sub atenta supraveghere a managerului și a directorului medical din cadrul SJUP.