Top 3 produse din lână merino în care să investești în această toamnă

Lâna merino este de departe o opțiune de top atât la capitolul îmbrăcăminte cat și încălțăminte, iar ca noutate absoluta si atunci cand vine vorba despre accesorii precum gentile. Este un material natural, ce se utilizează deja de ani și în țara noastră în realizarea de articole pentru exterior. Mai ales când temperaturile încep să scadă aceasta oferă numeroase avantaje, fiind un material călduros, ce nu își pierde proprietățile nici când intră în contact cu umiditatea.

Iată deci că articolele confecționate din acest tip de lână au toate premisele pentru a fi considerate aliate valoroase când este vorba despre intemperii. Avantajul major al lânei merino este că nu zgârie sau gâdilă pielea, este foarte moale si fina motiv pentru care produsele confecționate din acest material sunt o recomandare.

 

Ce face ca lâna merino să fie specială?

Pentru că această gamă de produse face parte din categoria celor de lux, utilizatorii trebuie să cunoască și beneficiile pe care acest tip de lână le are de oferit, motivul pentru care sunt atât de dorite de altfel.

Pantofii Merino Runners

Lâna merino ajuta rasa de oaie sa se adapteaze temperaturilor care variază la extreme în regiunile în care aceasta. Fibrele acestui material asigură confort deplin la purtare, atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Pantofii Merino Runners, de dama si barbatesti, de la Giesswein, sunt confectionati din 100% lana merino 3D stretch. Tehnologia aplicata materialului, inovatie a firmei Giesswein, ii ofera acestuia o elasticitate sporita imbracand astfel perfect forma piciorului. De asemenea pantoful beneficiaza de o flexibilitate sporită, datorată materialului din care este produsa talpa acestora, un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Sunt foarte usori datorita materialelor utilizate, talpa avand doar 46 grame. Ofera un confort deosebit.
Pot fi purtați atât la serviciu, dar și la plimbari indelungate, în drumeții sau pentru activitati sportive usoare. Pantofii Merino Runners sunt disponibili pe giessweinromania.ro în mărimi și culori diferite, astfel că se pot adapta cu ușurință fiecărui stil vestimentar.

Poșetele de la Giesswein

Referitor la linia de posete dama din lana Merino oferită de producătorul austriac, acestea prezinta o serie de avantaje ce le recomandă publicului feminin interesat de genți durabile și aspectuoase.
Contează foarte mult ca materialul genții să fie calitativ, întrucât este un accesoriu cu utilizare zilnică. Lâna merino denotă calitate și bun gust. Alături de avantajele asigurate de material, de greutatea semnificativ redusă a gentilor, dar de spatiul generos oferit, a modului elegant cu care se încadrează într-o varietate de ținute, sunt la mare căutare, motiv complet justificat de aceste calități.

Sunt poșete de damă din lână merino de o eleganta si calitate deosebita. Astfel, reușesc cu succes să treacă testul timpului, prezentând durabilitate și rezistență la curatare – deci nu se deterioreaza, nu se decolorează. Închiderea lor se face printr-o capsă robustă, iar la interior exista un buzunar prevăzut cu un fermoar calitativ. Pot fi purtate pe umar sau in mana. Prezintă siguranță prin faptul că sunt încăpătoare și elimină riscul ca la cădere să permită celor depozitate să alunece.

Papuci de casă unisex

Atât interiorul, cât și exteriorul papucilor de casă sunt realizate tot din lână merino. Pentru a oferi o aderență potrivită, respectiv pentru a preveni alunecarea, modelele propuse de Giesswein prezintă în partea din spate o margine ușor ridicată, alături de o talpă striată, realizată din cauciul natural 100%.

Sunt preferați în locul altor opțiuni ce reprezintă papuci de casă pentru că materialul este 100% natural si ușor, lasă pielea să respire, piciorul nu transpira evitand astfel formarea de bacteriilor, mențin o temperatură potrivită în interior. Ofera senzatia mersului descut. Pot fi purtați fără ciorapi. Completează lista de avantaje faptul că prezintă rezistență la praf și mizerie.


Căciuli din lână merino și cashmir

Giessweinromania aduce o gamă largă de căciuli, începând de la modele unisex până la căciuli de damă sau bărbătești. Potrivite pentru orice ținută și ocazii, genul sport sau elegant, din lână merino sau din lână merino în combinație cu cashmir. Parte din modele vin în completarea ținutelor cool sau elegante având aplicate într-un mod foarte discret cristale Swarovski sau fire de lână metalizate. Disponibile într-o gamă largă de culori.


Sursa: observator.tv