Tone de gunoi pe o stradă din Pitești

O familie din Pitești a adunat pe strada pe care locuitește tone de gunoi. Este vorba despre familia Popa, proprietarii de la Nr. 50 de pe Strada Fundătura Nicolae Bălcescu, iar cazul lor este cunoscut de către autorități, nefiind prima dată când acestea se vad nevoite să intervină.

Oamenii adună gunoaie de diverse tipuri din pubele ale firmelor de salubritate și le depozitează în curtea propriei case dar și pe stradă, pe trotuar, astupând chiar și canalele de preluare a apelor pluviale. 

CITEȘTE ȘI ... "Permise de Piteşti" - de această dată la Giurgiu

 

„Reprezentanții Primăriei Pitești, lucrători ai Societății de Salubritate, Poliția Locală și cea Națională, dar și alte entități administrative vor interveni în perioada imediat următoare pentru evacuarea gunoiului care zace în această gospodărie, dar și pe domeniul public. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest fenomen, autoritățile intervenind de mai multe ori în ultimii ani, la ultima acțiune de acest tip, anul trecut, fiind ridicate circa 20 de mașini de gunoi”, transmite Primăria Municipiului Pitești.