Toate olimpiadele și concursurile sportive au fost suspendate!

Monica Anisie, ministrul interimar al Educației, a anunțat, astăzi, o primă măsură importantă pentru sistemul de învățământ din România. Astfel, toate olimpiadele și concursurile sportive vor fi suspendate în această perioadă.

CITEȘTE ȘI ... Școala Populară de Arte și Meserii Pitești SUSPENDĂ cursurile!


Decizia privind închiderea școlilor va fi luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, anunțul fiind făcut după ora 16:00. Presa națională prezintă un scenariu: închiderea școlilor de mâine până după Paște.


„Vizavi de suspendarea cursurilor în școli, acest lucru va fi analizat în ședința de mâine (luni, n.r.). Ca să fiu mai exact, e decisă o măsură împreună cu doamna ministru și colegii din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Dacă un singur caz apare într-o școală, cursurile sunt suspendate în toată școala. M-ați întrebat de școli la plural și am spus că acest lucru va fi decis mâine. Dar să știe populația că dacă apare un singur caz într-o școală - și anunțul e și pentru directori, prefecți, comitete județene - se suspendă cursurile în întreaga școală”, declara, seara trecută, ministrul interimar de Interne, Marcel Vela.