Toamna asta, la VIVO! Piteşti se joacă toată familia

La VIVO!, toamna vine cu extra bucurie şi super premii pentru întreaga familie. Cumpără din orice magazin de minim 100 de lei, inscrie-te cu bonul la Biroul de informaţii și participă la tragerea la sorţi pentru premiile speciale.

VIVO! sună clopoţelul distracţiei. Profită de ofertele la articolele din noua colecţie de toamnă – iarnă şi poţi câştiga unul din premiile cool pentru întreaga familie:

- o consolă Play Station 4
- un laptop 2 în 1 Lenovo Yoga
- un iPad 6
- o trotinetă electrică

Pulovere pufoase, geci oversized şi straturi călduroase. Cafea aromată şi momente unice alături de prieteni. Avem zeci de motive pentru care iubim toamna. Vino la VIVO! să ne bucurăm împreună de noul sezon şi cele mai noi trend-uri! În plus, reprezentanţii VIVO! Pitești ţi-au pregătit surprize la cumpărăturile pentru garderoba de toamnă!


Au mai rămas 2 săptămâni în care poţi câştiga super premii pentru întreaga familie! Faci cumpărăturile la VIVO şi intri în tragerea la sorţi. Pentru a participa la această campanie, clienţii trebuie să cumpere într-o singură zi, din orice magazin din VIVO! Piteşti în valoare de minim 100 de lei, să meargă cu bonurile la Biroul de Informaţii în ziua efectuării cumpărăturilor unde vor completa un formular de contact si vor fi înscrişi automat la câştigarea premiilor oferite prin tragere la sorţi.

Clienţii pot cumula maxim 3 bonuri fiscale din aceeaşi zi pentru a atinge suma minimă de 100 de lei necesară pentru a participa la extragere. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc pe data de 14 octombrie, ora 15.50, la Biroul de informaţii

.Mai multe informatii despre campanii și surprizele pregătite în această perioadă găsiţi pe www.vivo-pitesti.com sau pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti.