TNL Argeș - Curs de prim ajutor la Mioveni!

TNL Mioveni împreună cu organizația de seniori PNL Mioveni au organizat ieri un curs de Prim Ajutor pentru persoane dornice să învețe să acorde primul ajutor în caz de SCR (Stop Cardio Respirator). 

CITEȘTE ȘI ... Mai multe zone din Pitești și trei comune din Argeș, în beznă!

„TNL ALEGE VIAŢA” este un proiect pe care dorim să-l implementăm la nivel judeţean dat fiind faptul că un astfel de curs în localităţile din Argeş ar fi vital pentru locuitorii din judeţul nostru, ne-a mai comunicat George Năstase preşedintele TNL Mioveni.
Cursul a foat organizat la sediul PNL Mioveni din strada Ion Pilat, Bl. N2, Mioveni și susţinut de către Emil Pravăț de la Serviciul de Ambulanţă Argeș, vice-preşedinte al PNL Mioveni. 

La eveniment au participat aproximativ 30 de tineri cu vârsta cuprinsă între 10 şi 35 de ani. La sfârşitul acestui curs participanţii au primit diplome de iniţiere în cazul acordării primului ajutor.


“Să acorzi primul ajutor în situaţia în care viaţa este pusă în pericol este un lucru important şi serios, pentru aceasta noi Tineretul Naţional Liberal împreună cu PNL Mioveni am ales să demarăm această acţiune care are rolul de a evidenţia importanţa cunoştinţelor de a acorda primul ajutor”, a declarat George Năstase preşedintele TNL Mioveni.