REMARCABIL! Acțiune umanitară inedită- organizată la Pitești!

O comunitate online de pe Facebook organizează o acțiune umanitară pentru a ajuta oamenii străzii să se încălzească pe timpul sezonului rece! Începând de astăzi și până pe data de 30 ianuarie îi poți ajuta pe cei fără adăpost să ducă mai ușor lupta cu frigul!

Pe Facebook, membrii grupului Pitești, orașul meu! vă invită în Parcul 1907 de la ora 13.00, pentru a lua parte la eveniment.

Luând exemplul multor activități de acest gen din Europa și Statele Unite ale Americii,  membrii comunității online Pitești, orașul meu! au decis să organizeze o astfel de acțiune în municipiul Ptești.  Dacă ești interesat să participi la acest eveniment, trebuie să ai câteva obiecte vestimentare specifice sezonului rece la tine ( gen: fular, mănuși, căciulă etc.),  urmând apoi să le agăți în copacii din parc, astfel încât persoanele fără adăpost să le poată lua și utiliza.

Având ca exemplu acțiuni similare desfășurate în Statele Unite și în Europa, membrii grupului Pitesti, orasul meu!, vă propun să participați la această acțiune prin care comunitatea vine în ajutorul celor fără adăpost, pentru a-i ajuta să se încălzească în zilele friguroase de iarnă.

Dacă vrei să partcicipi și tu, te așteptăm mâine, 16 ianuarie 2018, ora 13.00, în Parcul 1907, în Pitești.
Vino cu un fular sau o eșarfă.
Le vom pune în copacii din parc, astfel încât persoanele fără adăpost să le poată lua și folosi.
Dacă nu poți să ajungi mâine la ora 13.00, nu e nicio problema: poți trece oricând îți permite programul (mâine sau in zilele următoare).

Aceste obiecte încălzesc nu doar corpul, ci și sufletul!
PS: dacă nu poți sa ajungi în parc, poți ajuta și cu un Like/Share!
    -este mesajul postat de reprezentanții grupului Pitești, orașul meu!  pe pagina evenimentului de pe Facebook.