Tir încărcat cu televizoare - furat! Patronul argeșean oferă 50.000 de euro...

UPDATE:

Administratorii firmei dâmbovițene au fost aduși în fața instanței care a decis cercetarea lor sub control judiciar.

"Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", este mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții firmei argeșene.

CITEȘTE ȘI ... Încă o fermă din Argeș- afectată de pestă! Peste 9000 de porci vor fi uciși

Mai exact compania argeșeană de expediții a contractat o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra peste 300  de televizoare în Franța. Camionul nu a mai ajuns la destinație, motiv pentru care firma franceză a luat legătura cu patronul argeșean. Așa s-a ajuns să se facă anunțul pe Facebook. Prejudiciul este de 200.000 de euro.

Pe fir au intrat polițiștii care au descins în mai multe locații în județul nostrul și Dâmbovița. În urma perchezițiilor, administratorii firmei din Dâmbovița au fost reținuți, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat defapt. Sunt mai multe speculații, cum că șoferul firmei ar fi plecat cu marfa, dar rămâne ca polițiștii să stabilească acest aspect.
 

Între timp, patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.