Tipuri de like-uri pe Facebook

Pentru unele persoane, like-urile vor avea mereu o însemnătate, nefiind doar o opțiune oarecare a Facebook-ului. Chiar dacă unii oameni nu recunosc, like-urile chiar înseamnă ceva și pot fi de mai multe feluri:


1. De flirtat

Cel primit când îți dai check-in într-un bar și care e urmat aproape tot timpul de un mesaj cu „hey, ce faci în seara asta?”


2. De milă

Este like-ul pe care îl dai unei persoane pe care o consideri nice, dar care nu face like-uri niciodată, așa că dai tu unul acolo, ca să te asiguri că se simte mai bine.

3. De prietenie

Prietenii primesc like-uri la orice postează, pentru că ... hey, sunt family.

4. De reciprocitate

Este acel tip de like pe care îl dai după ce primești și tu unul.

5. De stalker


Toți avem în listă cel puțin o persoană care dă like la absolut orice postăm, în prima secundă, indiferent despre ce e vorba.

6. Autolike-ul

Când nu înțelegi exact de ce nu îți dă nimeni like, pentru că ce ai postat e cool, așa că îți dai singur like.

7. De împăcare

Când te-ai certat cu cineva și nu vrei să îl abordezi, pentru că nu știi exact în ce stare e, așa că îi dai un like de avertizare ca să testezi apele.

8. Accidental

Cel pe care îl dai când ești cu mouse-ul pe poza fostului care îmbrățișează o altă tipă, și de nervi îți scapă degetul pe LIKE. Apoi faci un mini infarct pentru că dacă dai unlike e pur și simplu, dubios.

9. De singurătate și plictiseală

Când ai o zi liberă și toți prietenii au treabă, pisica doarme, viața sentimentală e ca Sahara și dai like-uri aiurea, tuturor, pentru că ai vreme și poți.

 

Sursa: profm.ro