Tinerii sunt orientați pe ținte precise, sunt mai informali și pun mare preț pe creativitate și pe schimbare!

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Andreea Popa
Vârsta: 35 de ani 
Ocupație: designer vestimentar
Studii: Facultatea de Științe Socio-Umane - Relații Internaționale și Studii Europene | Masterat - Managementul afacerilor
Pasiuni: designul vestimentar.

----------------------------------------------------------------

 

Și-a transformat pasiunea în profesie și profesia în business, marcând în ultimii ani atât reușite în industria de design vestimentar din România, cât și atragerea unui volum semnificativ de cliente către ținute unice care sunt create sau aduse de Andreea Popa pe piața din județul Argeș sub brandul Andre Boutique. Este reprezentativă pentru categoria de tineri care au curaj să dezvolte în domenii pretențioase și dinamice, puternic concurențiale și cu o notă personală profundă, pentru că acolo îi trage inima. Pe de altă parte, aceeași categorie își folosește eficient mintea pentru ca respectivele pasiuni să capete contur și rezultate de business. Consideră că tinerii au forța de a face diferența, prin implicare, și că reprezintă un potențial valoros de dezvoltare în toate domeniile de activitate.

„Ei vin cu idei noi, cu propuneri, cu soluții care le permit construirea unor cariere de succes. Sunt orientați și focusați pe ținte precise, sunt mai informali și pun mare preț pe creativitate și pe schimbare. Au mai puține prejudecăți, sprijină în mod activ diversitatea și - cu toate ca sunt ambițioși - pun preț pe flexibilitate și pe un echilibru între viața profesională și viața personală.”

 

Și industria în care își construiește businessul a fost puternic afectată de evoluția ultimului an, dar Andreea Popa vede în aceste provocări, asemenea multora din generația sa, șansa unei reașezări a valorilor și a unei restabiliri a priorităților:

„Cred că suntem în fața unui eveniment care va schimba istoria lumii. Se va schimba toată viața noastră, așa cum o știam până acum, până în cele mai mici detalii. Această perioadă s-ar putea să însemne întoarcerea la simplitate și echilibru. Eu am învățat să mă bucur de lucruri pe care nu le valorificam în aceeași măsură  înainte de pandemie, am învățat să prețuiesc sănătatea, libertatea și să iubesc mai mult viața pentru ceea ce este, și anume un cadou de la Dumnezeu. Să sperăm că am învățat ce era de învățat  și că, la momentul potrivit, vom trece mai departe.” 

Raportat la planurile pe care le are pentru perioada următoare, Andreea Popa speră în primul rând într-o revenire la normalitate, la condiții de viață și de funcționare care să permită implementarea proiectelor pe care le avea fiecare dintre noi, la o redobândire a „lucrurilor care ne aduceau bucurie și împlinire profesională.”